Ambulanta Privata Non-Stop – Sunati Acum la: 0785838888

Serviciul de ambulanță privată este unul destul de nou în România, deorece pentru multă vreme s-a crezut că transportul cu specific medical poate fi asigurat doar de către instituțiile statului. Însă nu aceasta este situația dacă ne gândim la faptul că pacienții și aparținătorii lor nu ar trebui să fie condiționați de stat pentru a beneficia de transport în condiții de siguranță atunci când starea sănătății lor necesită atenție sporită.

Prin intermediul mașinilor dotate la cele mai înalte standarde, echipa de la ToniMed oferă transport ambulatoriu pentru toate cazurile de ambulanta privata Bucurestipacienți care nu se pot deplasa prin forțele proprii, cu mijloacele uzuale de deplasare. Indiferent dacă aveți nevoie de aparat de aspirație a secrețiilor, de targă ori scaun cu rotile, sau chiar de aparatură pentru respirație asistată, ambulanța privată de la ToniMed va veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu profesionalism și dedicație. De acum înainte nu mai este nevoie să lipsiți de la evenimentele importante, puteți participa chiar și la activități sociale în afara casei, pentru că deplasarea în condiții de siguranță medicală nu mai este o problemă.

În cazul în care necesitățile dumneavoastră în ambulatoriu sunt mai complexe, ToniMed vă poate asigura la cerere asistență medicală de specialitate, cu medicii din mai multe domenii și cu asistente care vor ști să se îngrijească de cerințele pe care le aveți. Numărul de telefon al echipei de la ToniMed nu trebuie să lipsească din agenda dumneavoastră. În plus, prin colaborarea pe termen lung, putem asigura periodic deplasări spre centrele de dializă sau alte tratamente cronice, iar planificarea stabilită cu echipa noastră de specialiști vă permite să stați liniștit știind că ajutorul vine singur la ora și data stabilite periodic, fără a mai fi nevoie să sunați de fiecare dată. Apelați la serviciul de ambulanță privată de la ToniMed pentru a avea parte de suportul unei echipe profesioniste, cu experiență în lucrul cu pacienții și mașini de ambulanță acreditate de Ministerul Sănătății!