Salvare Privata Bucuresti – 0785838888

Serviciul nostru de salvare privată vă este alături în momentele critice, atunci când aveți nevoie de o mână de ajutor. Datorită mașinilor speciale pentru transportul pacienților, salvarea privată este modul optim de a ajunge într-o instituție medicală, indiferent cât de dificilă este în mod normal deplasarea pentru dumneavoastră. Fie că vă aflați în scaun cu rotile, că aveți nevoie de administrare cronică de oxigen sau că locuiți la un etaj care presupune intervenția unor specialiști pentru deplasare, transportul medical privat pentru situații dificile vă este la dispoziție.salvare privata Bucuresti

Calitatea serviciilor noastre este garantată de Ministerul Sănătății, care și-a dat avizul pentru dotările mașinilor pe care vi le punem la dispoziție. Echipa de la ToniMed s-a făcut remarcată prin punctualitate, profesionalism, eficiență și grijă pentru sănătatea dumneavoastră, așa încât puteți apela cu încredere la noi atunci când taxiul sau transportul în comun ori cu mașina personală nu sunt o variantă viabilă pentru cazul dumneavoastră. Dacă viața nu vă este pusă în pericol, dar deplasarea spre o unitate medicală vă este o necesitate, salvarea privată de la ToniMed e soluția optimă pentru dumneavoastră.

Deși putem asigura asistență medicală și de specialitate la cerere, este important să menționăm că salvarea de la ToniMed nu este o alternativă la serviciile sociale de stat pentru intervenții de urgență. Pentru cazurile în care intervenția este condiționată temporar și presupune ajutor critic pe moment, serviciile de SMURD și ambulanță ale statului, apelabile prin numărul unic 112, sunt cele de care aveți nevoie. Dacă viața vă este pusă în pericol sau dacă situația în care vă aflați necesită prezența unui medic pe moment, fără cerere făcută în prealabil cu ceva timp înainte, recomandăm să apelați la serviciul gratuit de urgență al instituțiilor statului. Însă pentru toate celelate cazuri de transport medical vă puteți baza pe profesionalismul nostru, motiv pentru care recomandăm memorarea numărului de telefon 0785838888 și apelarea lui de fiecare dată când aveți nevoie!